MENIU

Scene de coșmar într-o sală de jocuri de noroc. Un tânăr a fost arestat pentru viol și tâlhărie

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost reținut preventiv după ce ar fi comis un act de viol și tâlhărie într-o sală de jocuri de noroc din Mangalia, conform unui comunicat emis luni de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța. Incidentul a avut loc în noaptea de 2 august, iar bărbatul a fost arestat pe 4 august, după ce a fost identificat și reținut de polițiști.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit IPJ Constanța, în data de 2 august, în jurul orei 05:45, tânărul ar fi pătruns în sala de jocuri de noroc din municipiul Mangalia, unde, folosind amenințări, ar fi agresat sexual angajata locației. După comiterea atacului, acesta ar fi furat suma de 2.100 de lei din seiful societății și a părăsit locul faptei.

După ce au efectuat investigații amănunțite, polițiștii l-au identificat pe bărbat, care a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. Judecătorii au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Autoritățile continuă să investigheze cazul, iar bărbatul va fi supus unor proceduri legale în conformitate cu acuzațiile aduse.