MENIU

Scene de coșmar: Doi bărbați au agresat un vecin și au vandalizat patru mașini în Dolj

Doi indivizi din comuna Almăj, județul Dolj, au fost reținuți de polițiști după ce au fost implicați într-un incident violent în seara zilei de 28 iulie. Incidentul a început cu un conflict spontan și a escaladat cu agresiune fizică și vandalism.

De la ce a pornit totul

Conform informațiilor furnizate de IPJ Dolj, incidentul a fost semnalat de o femeie în vârstă de 40 de ani, care a raportat că soțul ei a fost atacat de doi vecini. Pe lângă agresiunea fizică, aceștia au vandalizat patru autoturisme aparținând altor trei bărbați din comună.

Investigațiile realizate sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Filiași au scos la iveală detalii suplimentare. Se pare că bărbații implicați, unul de 47 de ani și altul de 25 de ani, au amenințat și au folosit acte de violență împotriva victimelor. Bărbatul de 47 de ani a utilizat un obiect metalic pentru a deteriora cele patru autoturisme, în timp ce tânărul de 25 de ani l-a agresat fizic pe un bărbat de 38 de ani.

„În urma cercetărilor desfășurate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, cei doi bărbaţi, de 47 şi 25 de ani, ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă faţă de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 38 şi 41 de ani. Ulterior, bărbatul de 47 de ani, folosindu-se de un obiect metalic, ar fi vandalizat patru autoturisme ce aparţin celor trei bărbaţi, iar tânărul de 25 de ani l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 38 de ani. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, ieri, 05 august, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj", informează IPJ Dolj.

După acumularea probelor, cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt acum în custodia Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul zilei de marți, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași pentru a se decide asupra măsurilor legale ce vor fi aplicate în continuare.