MENIU

Scene CUMPLITE petrecute într-un parc din municipiul Tecuci: Fetiță de 5 ani, agresată sexual. Polițiștii îl caută pe agresor

Fetiță agresată parc

Scene cumplite petrecute în plină zi, într-un parc din municipiul Tecuci. Mama unei fetițe de 5 ani a sesizat poliția cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost agresată de un bărbat necunoscut. Sesizarea a fost făcută în jurul orei 14:40. Polițiștii l-au identificat pe agresor, un bărbat de 35 de ani, care este în prezent căutat de oamenii legii. În cauză a fost deschis un dosar penal, relatează realitateadegalati.net.

În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași zile, în timp ce se afla cu mama sa într-un parc din municipiul Tecuci, fetița ar fi fost atinsă în zona intimă de un bărbat necunoscut care, ulterior, a fugit.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, iar prezumtivul agresorul a fost identificat, la scurt timp, în persoana unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Tecuci, în prezent fiind căutat de polițiști.