MENIU

Scenariul unui fost maior KGB care aruncă în aer tentativa de asasinat asupra lui Trump. ”Cum pot vorbi despre pantof?”

Scenariul unui fost maior KGB care aruncă în aer tentativa de asasinat asupra lui Trump. Foto: Profimedia

Tentativa de asasinat asupra fostului președinte SUA, Donald Trump, a cutremurat tot mapamondul, iar mulți oficiali s-au grăbit să condamne acest act. Cu toate acestea, un fost maior KGB are o cu totul altă explicație cu privire la motivele din spatele producerii acestui eveniment.

În cadrul unui interviu, Serghei Jirnov, fost maior KGB, și-a exprimat opiniile despre încercarea de asasinat asupra lui Donald Trump.

„Se pare că Trump însuși a organizat asta, pentru că dacă cineva încercă să te asasineze, ești ușor rănit dar ai supraviețuit, atunci devii imediat un erou”. 

Fostul ofițer de informații rus susține că nu a existat niciun atentat la viața lui Trump și că tot ce s-a întâmplat a fost pus în scenă.

„Există informații că ofițerii din jurul lui nu au intrat imediat în panică, oamenii stăteau liniștiți unul lângă altul, toată lumea se uită calm la Trump, iar acesta spune: „Hei, mi-a căzut pantoful. Lasă-mă să găsesc pantoful". 

ÎPS Teodosie mai bifează o gafă: „Boala este urmare a păcatului”. Cu toate acestea, banii din păcănele nu sunt considerați păcătoși

„Trebuie să vă spun că, conform protocolului de securitate, atunci când se întâmplă așa ceva, sarcina numărul unu pentru ofițerii de securitate este să-l ia pe președinte din acel loc cât mai repede posibil. Cum pot vorbi ei despre pantoful căzut?”, spune Jirinov.

Fostul maior KGB a mai adăugat. în apărarea teoriei sale: „Abia când Trump ridică pumnul, toată lumea se ridică și începe să țipe, să bată din palme, să mănânce floricele de porumb".

Anterior, fostul ofițer de informații Serghei Jirnov a spus că cei care duc războiul din Ucraina sunt cei „din spatele lui Putin, care nu mai decide nimic”. 

Interviul lui Serghei Jirnov pentru Dașa Schastlivaya poate fi vizionat pe YouTube: 

VIDEO. Momentul în care asasinul trage cu pușca spre Donald Trump