MENIU

Scenariu-bombă la Culisele Statului Paralel: Dacian Cioloș ar fi avut o întâlnire de taină cu Paul Stănescu de la PSD

Dacian Cioloș, liderul USR desemnat să formeze guvernul

Jurnalistul de investigații Bogdan Comaroni a lansat o informație bombă în cadrul emisiunii "Culisele Statului Paralel": Dacian Cioloș poartă negocieri intense cu politicieni influenți din marile partide, mai ales în teritoriu, pentru un sprijin în Parlament. La o astfel de întâlnire ar fi participat unul dintre cei mai influenți lideri PSD, Paul Stănescu.  

"Cioloș a acceptat această desemnare pentru că este convis că poate purta niște negocieri subterane. O să vă dau o informație oferită de sursele mele, potrivit cărora aseară târziu (marți - N.R.) Dacian Cioloș a luat legătura, prin Paul Stănescu sau chiar cu Paul Stănescu. S-au văzut în casa unui primar PSD de lângă București pentru a vedea câți parlamentari PSD "se pot cumpăra" și a discutat, separat, câți primari se pot "cumpăra" cu bani din PNRR", a afirmat Comaroni. 

"Cioloș, chiar dacă pare așa, mai naiv, nu este, pentru că știa la ce se înhamă și nu intra în acest joc dacă nu avea niște semnale. (...) Cert este că Marcel Ciolacu nu știa despre această întâlnire," a mai afirmat jurnalistul.

Marți, tot la "Culisele Statului Paralel", Sorin Roșca Stănescu și Liviu Alexa au creditat ipoteza că Dacian Cioloș are șanse să ajungă la guvernare prin negocieri din culise. Printre cei indicați de Alexa ca potențiali parteneri de discuții se află atât liberali precum Emil Boc și Ilie Bolojan, cât și social-democrați precum Ioan Rus.