MENIU

SCENARIU ȘOCANT în cazul baschetbalistei americane de la CSM Târgoviște care a murit luni: anchetatorii nu exclud SINUCIDEREA

SCENARIU ȘOCANT în cazul baschetbalistei americane de la CSM Târgoviște care a murit luni/ Captură video

Tragedie în lumea baschetului după ce baschetbalista de origine americană Marie Tyra Whitehead - de la CSM Târgoviște - a fost găsită fără suflare în apartamentul ei. Vestea tristă a fost dată chiar de clubul pentru care tânăra juca, alături de un mesaj de condoleanțe. Din primele examinări, se pare că sportiva ți-ar fi pus capăt zilelor. Atentie, urmează informații care v-ar putea afecta emoțional. 

Conform primelor informații, anchetatorii nu exclud varianta ca femeia să se fi spânzurat, și asta pentru că nu s-au găsit urme de violență pe corpul acesteia sau alte indicii care să ducă la o presupusă luptă cu un atacator. Trupul neînsuflețit al baschetbalistei a fost preluat pentru realizarea necropsiei, iar oamenii legii fac o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele.

„Deplângem dispariţia prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi apropiaţii ei în aceste momente grele. Odihnește-te în pace, Marie Tyra!” a fost mesajul transmis de clubul sportiv.

Lacrimi și durere în sportul mondial: Un dublu campion olimpic a murit

Marie Tyra Whitehead a jucat pentru prima oară pentru CSM Târgoviște în urmă cu aproape o lună, când clubul sportiv și-a anunțat lotul, cu jucătoarea americană pe listă. Tânără și-a făcut debutul în stagiunea actuală din Cupa României, iar echipa ei a fost victorioasă.

Sportiva ar fi trebuit să joace în următoarele zile în primul meci din Liga Națională în sezonul 2024-2025. Partida se va desfășura chiar în Târgoviște, împotriva Universității Cluj.