MENIU

Scapă de puncte negre în câteva minute. Este cea mai eficientă metodă

<p>Adevărul pe care nimeni nu &icirc;l spune: De ce ne apar puncte negre odată cu &icirc;naintarea &icirc;n v&acirc;rstă?&nbsp;</p>

Punctele negre apar, de regulă, din cauza dilatării porilor, care crează mediul potrivit pentru acumularea secreţiei abundente de sebum.

Specialiştii în dermatologie explică faptul că terminaţiile glandelor sebacee ajung până la suprafaţa pielii, timp în care sebumul produs se oxidează în contact cu aerul şi rezultă o culoare închisă, scrie doctorulzilei.ro.

Orice procedură de eliminare a punctelor negre trebuie să înceapă cu o exfolierea zonei pe care se va aplica tratamentul pentru ca efectele să fie vizibile.

Aşadar, exfoliaţi-vă pielea cu zaţ de cafea sau nu zahăr brun nerafinat. Masaţi uşor zonele afectate cu mişcări circulare timp de cinci până la zece minute.

Următorul pas este să vă deschideţi porii. Faceţi asta stând deasupra unei infuzii fierbinţi de muşeţel timp de zece minute, cu un prosop pe cap. Apoi aplică următoarea masca formată din 4 linguri de bicarbonat de sodiu şi un sfert de cană cu apă minerală.

Amestecul rezultat se aplică pe faţă, evitând zona ochilor. Păstrează această mască pe faţă timp de zece minute şi apoi clăteşte-te cu apă călduţă. Rezultatele vor fi vizibile imediat.

Mai multe articole despre:
ten masca metodă aspect ingrediente sebum puncte negre