MENIU

Scapă de mirosurile urâte cu ingredientele naturale pe care le ai deja în casă!

Pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din casă nu este necesar să apelezi la odorizante scumpe deoarece poți folosi ingredientele naturale, pe care le ai deja în casă.

Pentru a anula mirosul urât de fum de țigară și mirosul de animale de casă poți folosi coajă de portocală, scorțișoară și usturoi. Pune în apă clocotită acestei trei ingrediente și vei rămâne surprins. De asemenea, dacă animalul de companie urinează în casă, poți elimina mirosul ștergând pata de urină cu o lavetă înmuiată în oțet și apă.

În cazul în care ai vărsat mâncare sau lichide pe covor, vei scăpa de miros după ce vei presăra bicarbonat de sodiu pe locul cu pricina și vei lăsa să acționeze o oră, apoi dai cu aspiratorul și totul va fi ca înainte.

Potrivit doctorulzilei.ro, votca este un ingredient secret care te va ajuta să scoți mirosul neplăcut de pantofii din dulap. Tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un recipient cu atomizor apă, votcă și ulei esențial de eucalipt, brad sau lavandă. După ce vei da cu spray-ul acesta, tot mirosul dezgustător va dispărea.