MENIU

SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”

Deși avea câteva luni la dispoziție să pregătească actele, municipalitatea a reușit aprobarea în ultimul moment

Ambulatoriul Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, prevăzut să funcționeze în clădirea de la bulevardul Republicii nr. 6 a rămas fără finanțare din cauza incompetenței administrației conduse de Dominic Fritz. Deși avea câteva luni la dispoziție să pregătească actele, municipalitatea a reușit aprobarea lor în chiar ultimul moment.

Ambulatoriul Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, prevăzut să funcționeze în clădirea de la bulevardul Republicii nr. 6 a rămas fără finanțare din cauza incompetenței administrației conduse de Dominic Fritz. Deși avea câteva luni la dispoziție să pregătească actele, municipalitatea a reușit aprobarea lor în chiar ultimul moment, ieri, în ședință extraordinară de îndată, convocată de executiv la ora 10.00.

Cu toate acestea, la ora 15.00 aplicația de depunere de pe platforma noului sistem informatic pentru fondurile nerambursabile 2021-2027, https://mysmis2021.gov.ro/, s-a închis, iar declarația unică a aplicantului Municipiul Timișoara nu a fost încărcată.

 

Citește continuarea pe Pressalert

Mai multe articole despre:
fritz timisoara finantare pierduta spital copii