MENIU

Scandal uriaș în Statele Unite. Kamala Harris, acuzată că a "știut subiectele" la confruntarea cu Trump

Scandal uriaș în Statele Unite, după prima și, probabil, singura confruntare televizată între cei 2 candidați prezidențiali, Kamala Harris și Donald Trump. Un avertizor de integritate susține că Harris ar fi primit înainte de dezbatere întrebările care urmau să-i fie puse și este gata să depună mărturie în acest sens.

Un avertizor de integritate a anunțat că va publica o declarație sub jurământ, susținând că dezbaterea dintre Kamala Harris și Donald Trump a fost trucată. Utilizatorii de pe rețelele sociale au adăugat că echipa candidatului democrat a primit întrebări de probă care erau „în esență aceleași întrebări care au fost adresate în timpul dezbaterii”, precum și asigurări că Trump va fi „verificat pentru corectitudinea faptelor”.

Utilizatorul a mai adăugat că respectiva declarație „menționează și alte factori care au fost integrați în dezbatere pentru a-i oferi Kamalei un avantaj semnificativ”. „Am văzut și citit declarația sub jurământ, iar după ce avocatul va blura numele avertizorului și alte informații care l-ar putea dezvălui, voi publica întreaga declarație. O voi publica înainte de sfârșitul weekendului.”

Campaniile lui Donald Trump și Kamala Harris nu au reacționat la aceste postări. Fostul președinte a confirmat joi că nu va mai participa la o altă dezbatere cu adversarul său. „Sondajele arată clar că am câștigat dezbaterea împotriva tovarășei Kamala Harris, candidata radicală a stângii democrate, marți seara, și ea a cerut imediat o a doua dezbatere”, a scris Trump pe Truth Social.

Mai multe articole despre:
kamala harris intrebari trump