MENIU

Scandal uriaș în Anglia: bătaie în stradă între români și polițiștii englezi. Violențele au atins cote inimaginabile: oamenii au dat foc unui autobuz

Scandal uriaș într-un oraș din Anglia, unde sute de români s-au luat la bătaie cu polițiștii pentru că inspectorii serviciilor sociale au încercat să ia in plasament un copil dintr-o familie. Violențele au atins cote inimaginabile. Românii au răsturnat una dintre mașinile agenților și au dat foc unui autobuz. 

Zeci de polițiști s-au deplasat în cartierul unde locuiau românii, aflat în orașul Leeds, din Marea Britanie. Oamenii legii au încercat să calmeze spiritele, însă scandalul a degenerat rapid. 

Foto: Profi Media

Românii ar fi fost nemulțumiți din cauza deciziei unor reprezentanți ai serviciilor sociale, care voiau să ia un copil din familia lui. 

Mai multe drumuri au fost închise din cauza scandalului, iar indivizii au cerut intervenția mascaților din București. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La solicitarea presei, Ministerul Afacerilor Externe s-a sesizat și a întreprins demersuri prin intermediul misiunii diplomatice și consulare.