MENIU

Scandal şi "miştouri" ca pe stadion între parlamentari şi sindicalişti (VIDEO)

Eșec total al Coaliției PSD-ALDE în tentativa de a petici din nou legea salarizării! Sindicatele anunță proteste, supărate pe corecțiile făcute în comisia de Muncă a Camerei Deputaților, anunţă Realitatea TV. Schimburile dure de replici au punctat discuţiile dintre deputaţi şi sindicalişti, iar protagoniştii au fost chiar preşedintele comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon şi liderul sindicatului politiştilor, Dumitru Coarnă. 

Nemulţumirea sindicaliştilor a pornit de la faptul că Solomon le-a întreruput, de mai multe ori, luările de cuvânt, pe motiv că unele chestiuni au fost discutate încă din vară. 

Când Dumitru Coarnă a încercat să ia cuvântul, Adrian Solomon i-a spus că, deocamdată, creşterile salariale se aplica doar medicilor "pentru că ne trebuiesc! Şi dvs ne trebuiţi, dar pe dumneavoastră nu vă cauta nimeni prin străinătate!" a fost replica parlamentarului social-democrat. Sindicalistul a răspuns şi a fost invitat să părăsească sala.

Al doilea episod contondent a fost între liderul sindicalitului personalului din penitenciare şi fost preşedinte al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Florin Roman, deputat PNL. După cum se vede într-o filmare difuzate de Hotnews, schimbul dur de replici a pornit în momentul în care parlamentarul i-a reproşat sindicalitului tonul pe care vorbeşte.

sursă video: FB/Iulia Roşca/Hotnews

Mai multe articole despre:
scandal majorări salariale haosul fiscal