MENIU

Scandal politic major în Franța. Un deputat a fost prins cu droguri folosite la petreceri sexuale

Scandal politic major în Franța. Un deputat a fost prins cu droguri folosite la petreceri sexuale

Scandal politic major în Franța. Un deputat a fost prins cu droguri folosite la petreceri sexuale și a recunoscut faptul că este consumator. În apărarea sa, acesta a anunțat că va urma un tratament pentru a scăpa de dependență înainte de a-și relua activitatea parlamentară. 

Andy Kerbrat, în vârstă de 34 de ani este un deputat care face parte din partidul stângii radicale "Franța Rebelă". Acesta a povestit pe rețelele sociale cum a fost prins cu droguri în timpul unui control de rutină.

Politicianul și-a asumat vina în totalitate și a transmis că totul s-ar fi întâmplat din cauza unor probleme personale.

"Am recunoscut imediat acuzațiile aduse împotriva mea și m-am prezentat a doua zi la secția de poliție pentru o audiere. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele și sunt acum la dispoziția organelor de anchetă", a adăugat politicianul pe platforma X.

Potrivit autorităților, deputatul avea asupra lui metafedronă, drogul care este consumat în rândul petrecerilor sexuale. Drogul este un înlocuitor al cocainei prin simplul fapt că are efecte similare și este foarte popular în rândul tinerilor.

Deputatul a asigurat alegătorii că va face tot posibilul pentru a învinge dependența și va urma un tratament de detoxifiere pentru a-și putea relua activitatea parlamentară. 

 

Mai multe articole despre:
franta droguri deputat