MENIU

Scandal monstru la o școală din Dolj. Directoarea terorizează profesorii cu țipete, jigniri și amenințări

Scandal monstru la o școală din Dolj

Scandal monstru în Dolj. Directoarea unei școli din comuna Fărcaș este acuzată de comportament agresiv de către cei pe care îi are în subordine. 

 Profesorii susțin că sunt zilnic terorizați cu țipete, jigniri și amenințări și au depus mai multe plângeri, atât la poliție, cât și la Inspectoratul Școlar. Exasperat la culme, șoferul instituției a decis să o filmeze pe femeie chiar în momentul unui acces de furie. 

„M-a jignit doamna directoare ca sunt un prost, ca sunt asta. Indiferent cat de prost as fi nu trebuie sa imi spuna dansa ca nu stiu sa merg cu masina”, a spus Ion Staicu, șofer.

Tensiunile nu au putut fi rezolvate prin dialog, prin urmare dascălii au decis să sesizeze poliția.

Cadrele didactice nu mai pot suporta valul de ofense din partea directoarei.

”M-am trezit in cancelarie in timpul serviciului practic la orele 10 jumate, tipand si o atitudine amenintatoare catre mine. Pentru mine a fost un impact dur cu privire la tonalitatea vocii, la tipetele si ureletele brusc asa. Nu accept sa fiu amenintata si sa se ridice, sa se tipe si sa se urle la mine”, a spus Ionica Codiță, învățătoare

„M-a acuzat doamna directoare ca mint, mi-a trimis niste mesaje urate, imi creeaza o stare proasta. Este o atitudine gresita a doamnei directoare, fata de subordonati. A tipat si la mine, e adevarat, m-a jignit si pe mine”, a spus Dorina Lupulescu, învățătoare.

Oamenii legii au început cercetările, iar Inspectoratul Școlar Județean va face o vizită la școala din Fărcaș. 

O angajată la o firmă de curierat a dat o mega țeapă de 57.000 de lei. Ce metodă folosea pentru a-și însuși coletele