MENIU

Scandal la TVR: O vedetă a fost trimisă la psihiatrie după ce a terorizat mai mulți bărbați

O vedetă de la TVR, Nadine Vlădescu, a fost implicată într-un scandal de amploare care a dus la măsuri extreme din partea instanței. Marian Olaianos a fost acuzat că și-ar fi agresat sexual o colegă din televiziune, însă bărbatul se apară și spune că femeie îl agresa pe el, de fapt. Deși, nimeni nu îl credea pe comentatorul sportiv, acum ies la iveală mai multe acuzații aduse „agresoarei” Nadine Vlădescu.

Problemele au început acum mai bine de patru ani, când Nadine Vlădescu a fost implicată într-un conflict cu fostul său partener, Alexandru K. 

Aceștia au început o relație și au recurs la fertilizare in vitro pentru a avea un copil. Totuși, în momentul în care Alexandru a dorit să se despartă și a solicitat anularea procedurilor, Nadine Vlădescu a întreprins acțiuni necorespunzătoare, inclusiv falsificarea documentelor, pentru a continua procedura. Alexandru a dat în judecată atât clinica de fertilizare, cât și pe Nadine Vlădescu, acuzând fals, uz de fals și furt. Procesul este în curs de desfășurare și a dus la emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Vlădescu, conform Cancan.ro.

Nadine Vlădescu acuzată că teroriza bărbații

Pe lângă acest incident, Nadine Vlădescu a fost implicată în alte situații conflictuale. Un alt bărbat, Alexandru Cristian I., a fost „terorizat” de Vlădescu după ce aceasta a început o relație cu el. Când medicul a încercat să rupă legătura, femeia a făcut scandal într-un restaurant, unde a creat o situație tensionată și a fotografiat copiii medicului la școală. În urma acestor evenimente, medicul și familia sa au obținut o interdicție de 12 luni împotriva lui Nadine Vlădescu, care include și restricții pentru prietenii săi.

În urma acestor incidente, Curtea de Apel a decis ca Nadine Vlădescu să poarte un dispozitiv de monitorizare electronică și să urmeze un control psihiatric timp de 12 luni.