MENIU

Scandal la Cotnari! Viceprimarul, la un pas de a fi linșat de localnici după ce a fost prins că "fura" apă

Scandal imens la Cotnari, după ce viceprimarul ar fi pus stăpânire pe un izvor aflat intr-un sat arondat și a fost prins la furat apă. Oamenii au sărit la edil după ce a început să îi amenințe 

Oamenii din satul Cârjoaia, comuna Cotnari, sunt revoltați, deoarece au rămas fără apă de băut de mai bine de o săptămână. Aceștia se aprovizionau de la un izvor de lângă pădurea satului, însă viceprimarul Mitică Cărbune a pus monopol pe conductă și i-a lăsat pe oameni fără apă, scrie BZI.

„Din cauza secetei, cei de la ApaVital ne-au transmis că vor fi făcute restricții la apă, am înțeles acest lucru, doar că de o săptămână nu avem apă deloc, nici în intervalul stabilit. Avem noroc că în satul Cârjoaia există un izvor lângă pădure și o conductă de pe vremea comunismului, care duce chiar în piața satului. (...) Doar că din cauza viceprimarului Cărbune nu mai avem voie să luam apă de acolo. Niște localnici l-au prins noaptea cu cisterna când lua apă de acolo ca să își ude viile, iar noi trebuie să murim de sete din cauza lui”, a relatat un sătean.

Localnicii se tem de viceprimar după ce acesta a trecut la amenințări, dacă mai folosesc apa de la izvor. La un moment dat, când oamenii s-au întâlnit cu funcționarul public pe o stradă din sat, s-a iscat o altercație.

"Nu știu de ce oamenii sunt nemulțumiți pe mine, cineva m-a lovit și merg la Medicina Legală să îmi scot un certificat. Sunt mulți oameni nemulțumiți”, a afirmat viceprimarul Mitică Cărbune într-o scurtă declarație pentru BZI.

 

 

 

Mai multe articole despre:
cotnari scandal viceprimar fura apa seceta