MENIU

Scandal în toiul nopții pe o stradă în Timișoara. 25 de bătăuși au fost săltați de polițiști

Scandal în toiul nopții pe o stradă în Timișoara

Poliţiştii timişoreni au început urmărirea penală, marţi, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, în urma unui scandal care a avut loc, luni seara, în Timişoara, în cadrul anchetei fiind audiate 25 de persoane, dintre care zece bărbaţi au fost reţinuţi, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş.

Poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgentă 112, luni seara, să se deplaseze pe strada Martir Ioan Ciordaş din municipiu, întrucât are loc un scandal între mai multe persoane. La faţa locului, au constatat că pe fondul unor discuţii contradictorii între mai multe persoane, bărbaţi şi femei, a izbucnit un conflict spontan, aceştia lovindu-se reciproc cu mai multe obiecte contondente.

Trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, însă nimeni nu a rămas internat, leziunile fiind uşoare.

Poliţiştii au început urmărirea penală pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, iar în urma probatoriului administrat sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au fost reţinuţi zece bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 ani şi 66 de ani.

Pe parcursul intervenţiei, nu au existat momente în care integritatea corporală a forţelor de ordine să fi fost pusă în pericol. Intervenţia s-a desfăşurat în condiţii de securitate, permiţând astfel restabilirea ordinii publice, mai precizează polițiștii.

Roșia cu gust de zmeură, noul soi cu care cercetătorii de la Buzău vor sa ia cu asalt piața românească