MENIU

Scandal în plină stradă, în Iași. Pieton bătut crunt de un șofer, după ce a traversat neregulamentar. Agresorul este căutat de polițiști

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Un bărbat care a agresat un pieton în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis este căutat de polițiștii din Iași. Incidentul a avut loc în 16 ianuarie, în mijlocul unei străzi din zona Moara de Foc de pe şoseaua Păcurari.

Pietonul consumase alcool. După ce l-a bătut, șoferul a plecat, potrivit Ziarul de Iași.

Inițial, poliția a fost alertată că un pieton ar fi fost lovit de o mașină, dar, când au ajuns la fața locului, oamenii legii au aflat că a fost vorba despre un conflict.

„La data de 16 ianuarie, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost victima unui accident rutier. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi ar fi fost implicat într-o altercaţie cu un şofer, nefiind accidentat de vreun autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Mai multe articole despre:
scandal bataie pieton batut iasi