MENIU

Scandal în fața unei școli din Slobozia: mai mulți tineri cu răngi și topoare s-au luat la bătaie, după un conflict în trafic. Au intervenit jandarmii

Scandal în fața unei școli din Slobozia: mai mulți tineri s-au luat la bătaie după un conflict în trafic. Au intervenit jandarmii

Scandal în prima zi de școală. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în fața unei unități de învățământ din localitatea ilfoveană Slobozia. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Asupra scandalagiilor, jadramii au mai multe obiecte periculoase, și aici vorbim despre răngi, un topor și chiar un baston telescopic.

Jandarmii au intervenit, joi dimineața, pentru a aplana un conflict în trafic izbucnit în fața unei școli din municipiul Slobozia. Este vorba despre un accident de circulație în care au fost implicate două mașini. În urma accidentului, cei șase tineri aflați în cele două autovehicule au recurs la violență, lovindu-se între ei si vandalizând mașinile.

Jandarmii care se aflau în curtea școlii pentru asigurarea măsurilor de ordine cu ocazia debutului de an școlar, au intervenit imediat, pentru aplanarea conflictului.

Bărbat bătut cu pumnii și picioarele de 3 tineri. Scene halucinante într-un centru comercial din Neamț

În urma controlului corporal și al mașinilor, forțele de ordine au găsit asupra tinerilor mai multe obiecte periculoase (3 răngi, un topor și un baston telescopic), au transmis polițiștii ilfoveni.

6 bărbați, loviți cu o bâtă de baseball de un individ beat. Violență extremă într-un magazin din Hunedoara

Potrivit sursei citate, persoanele în cauză au fost au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, în vederea continuării cercetărilor.