MENIU

Scandal de amploare pe aeroportul din Cluj, din cauza unui zbor amânat de 5 ori. Oamenii nu au primit niun fel de explicații

Scandal de amploare pe aeroportul din Cluj, din cauza unui zbor amânat de 5 ori. Oamenii nu au primit niun fel de explicații/ Arhivă foto

Scandal de amploare pe aeroportul din Cluj-Napoca. Zeci de oameni s-au revoltat după ce un zbor cu destinația Madrid, Spania, a fost amânat de cinci ori. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma spiritele. 

Oamenii nu au primit nicio explicație din partea oficialilor care se ocupau de acestă cursă. La ultima scenă de revoltă la care a venit și poliția, oamenii au fost informați că nu există echipaj pentru avionul respectiv. 

După mai multe ore de așteptare - timp în care oamenii nu au primit nici mâncare, dar nicio sticlă de apă - lucrurile s-au rezolvat. 

Oamenii, cel mai probabil, se vor îndrepta în instanță pentru a-și căuta dreptate și asta pentru că s-au simțit umiliți în ultimul hal și tratați cu superioritate de cei de la linia aeriană.

Mai multe articole despre:
cluj aeroport cluj zbor amant aerport cluj