MENIU

Scandal cu împușcături lângă un parc din Ploiești - doi oameni au fost răniți

Împușcături lângă un parc din Ploiești

Scandal de proporții în apropierea parcului Municipal Vest, cel mai mare din Ploiești, din cauza unei altercații în trafic! Unul dintre agresori a fost reținut de polițiști. În urma altercației, două persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Realitatea Plus. 

Scandalul a avut loc în prima zi de Paște, în jurul orei 21:00. 

După un incident banal în trafic, doi șoferi s-au luat la bătaie. În conflict a intervenit și o a treia persoană, care a folosit un pistol cu bile. 

Polițiștii chemați la fața locului au constatat că bărbatul deținea ilegal arma, astfel că a fost reținut și urmează să afle dacă va fi arestat preventiv. 

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbaţi ar fi fost loviţi în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent. Ulterior, unul dintre agresori ar fi tras asupra lor cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare. Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală pentru a acordarea de îngrijiri de specialitate”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.
 
Persoanele rănite se află în afara oricărui pericol. 

 Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.