MENIU

S-au redeschis restaurantele în Focșani, cu obligativitatea funcționării la 30% din capacitatea de ocupare

S-au redeschis restaurantele în Focșani, cu obligativitatea funcționării la 30% din capacitatea de ocupare

Restaurantele din Focșani s-au redeschis astăzi, 1 decembrie 2020. Luni, 30.11.2020, a avut loc o nouă ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, pentru stabilirea unor măsuri de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Vrancea, în urma căreia a fost adoptată HOTĂRÂREA nr. 204 din 30.11.2020 privind menținerea/stabilirea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19, în funcție de încadrarea în limitele de incidență cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile, la nivelul localităților din județul Vrancea.

Hotărârea prevede că pentru municipiul Focșani (2,34 infectări la mia de locuitori), orașul Odobești (2,81) și comunele Bălești (1,58), Dumitrești (1,80), Străoane (2,72), Suraia (2,68) și Vidra (1,79) se mențin/stabilesc următoarele măsuri, pe o perioadă de 14 zile, începând de astăzi, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia, astfel:

(1) Organizarea și desfășurarea activității cu public, în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului.

(2) Organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in în aer liber, spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt interzise.

Citește continuarea pe realitateadevrancea.net.

Mai multe articole despre:
Vrancea