MENIU

S-au plantat 80 de tei în Orășelul Copiilor - FOTO

S-au plantat 80 de tei în Orășelul Copiilor

Câtă nevoie este de plante și de copaci în această perioadă a anului, una în care temperaturile ating limita arșiței? Evident că foarte mare. Ele asigură umbra și răcoarea necesare pentru niște temperaturi decente în afara casei.

Așa au gândit și cei de la Totul Verde, care au luat decizia să asigure acest gen de confort la nivelul parcurilor administrate de Sectorul 4. Doar în Orășelul Copiilor s-au plantat, zilele acestea, 80 de tei.

Teiul este un arbore foios cu frunziș căzător și coroana bogată, care face parte din familia Tiliaceae. Acesta este des întâlnit în parcuri și în grădini, având o creștere lentă în primii ani, după care crește destul de rapid. 

Teii au o longevitate de aproximativ 200 de ani, oferind umbră, flori parfumate și contribuind la un mediu mai curat pentru generațiile viitoare.

Mai mult, cei de la Totul Verde au grijă de zonele verzi din comunitate: periodic tund gazonul pentru a păstra aspectul îngrijit și ordonat al spațiilor verzi. Astfel, se contribuie la un mediu mai plăcut și mai sănătos pentru comunitatea sectorului 4.

Mai multe articole despre:
oraselul copiilor tei oraselul copiilor