MENIU

Şase sucuri care topesc grăsimea, realizate dintr-un singur ingredient

Ce se întâmplă în organism dacă bei zilnic un pahar de suc de roşii, timp de două luni

Ai auzit cu siguranţă că „dieta lichidă” topeşte kilogramele ca prin minune, îţi asigură necesarul de nutrienţi şi vitamine, o piele frumoasă şi strălucitoare şi un organism detoxifiat. 

Cu toate acestea, simpla vedere a cantităţii nesfârşite de ingrediente din sucuri te descurajează şi te face să renunţi imediat la ideea de a te înhăma la o asemenea povară!

Tocmai pentru a contracara acest efect, îţi propunem şase sucuri uşor de preparat, dintr-un singur ingredient, care te vor duce mai aproape de silueta dorită!

Şase sucuri dintr-un singur ingredient care te ajută să slăbeşti

Sucurile de mai jos pot da dependenţă! Sunt uşor de preparat şi, în plus, te tentează cu un aport de nutrienţi şi vitamine, dar şi cu promisiunea de a trage o sperietură zdravănă... kilogramelor în plus!

Sucul de roşii

Că sunt fructe sau legume, roşiile sunt senzaţia verii! Ele sunt bogate în antioxidanţi, au un conţinut ridicat de vitamina A şi C, dar îţi dăruiesc cu aceeaşi generozitate şi fibre din belşug. Un pahar cu suc de roşii pe zi previne cancerul şi stimulează imunitatea. În plus, este sărac în calorii, ceea ce te va duce mai aproape de silueta de vis.

Sucul de ţelină

Poate că nu este la fel de aspectuoasă sau de gustoasă precum celelalte protagoniste ale listei noastre, dar ţelina se dovedeşte a fi o adevărată bijuterie. La fel ca roşiile, această legumă conţine mari cantităţi de vitamina C, dar şi sodiu şi potasiu, excelente pentru detoxifierea organismului. Are puţine calorii şi încurajează „eradicarea” kilogramelor în plus, datorită aportului de phthalide, un compus chimic care scade colesterolul „rău” şi diminuează presiunea sângelui. Fii generoasă şi împarte sucul de țelină cu iubitul tău, mai ales că se spune despre această legumă că este bună pentru potenţă!

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
abdomen suc de ţelină suc de roşii