MENIU

SARBATORI FERICITE. Mesaje de Crăciun pentru toată lumea. 10 idei minunate

SARBATORI FERICITE 

SARBATORI FERICITE. Probabil că nu există perioadă mai frumoasă din an decât cea a Sărbătorilor de iarnă. De Crăciun, cel mai bine este să fii alături de cei dragi, dar dacă nu poți, ar trebui să le trimiți un MESAJ DE CRACIUN. În acest articol vei găsi MESAJE DE CRACIUN, FELICITARI DE CRACIUN, SMS-uri DE CRACIUN, toate numai bune de trimis familiei și prietenilor. SARBATORI FERICITE îți urăm!

SARBATORI FERICITE. MESAJE DE CRACIUN. Te-au prins Sărbătorile departe de casă? De familie și de prieteni? Vrei să trimiți tuturor un mesaj, o felicitare, ca să fii sigur că știu că te gândești la ei? Păi ar fi momentul să o faci. Destinatarul, membru al familiei, prieten, coleg, sigur se va bucura. Cel mai potrivit ar fi să găsești o urare originală, croită special pentru cel care o primește. Dar dacă nu ai inspirație, nu te teme. Suntem aici să te ajutăm.

SARBATORI FERICITE. MESAJE DE CRACIUN. În acest articol îți vom sugera câteva tipuri de mesaje, felicitări pentru cei dragi. Nu îți va mai rămâne decât să le transcrii în telefon și să le trimți. 

SARBATORI FERICITE 1. Fie ca Sărbătorile să te găsească fericit, împăcat și darnic. Fericit că ești bine, alături de cei dragi, împăcat cu ce ai, pentru că alții au mai puțin, darnic pentru a arăta că ești recunoscător. Crăciun fericit!

SARBATORI FERICITE 2. Nu există sărbătoare mai frumoasă decât Crăciunul. Nu există un dar mai frumos decât dragostea. Îți urez să fii iubit și să iubești, iar restul vor veni de la sine. Crăciun fericit!

SARBATORI FERICITE 3. Prin MESAJUL DE CRACIUN îți transmit să fii mai bun/Să fii vesel, fericit, dar mai ales să fii iubit. Crăciun fericit!

 „Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!”

SARBATORI FERICITE 4. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

MESAJE DE CRACIUN. Sarbatori fericite: Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări de Crăciun

SARBATORI FERICITE 5. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit! La mulţi ani!

SARBATORI FERICITE 6. Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.

SARBATORI FERICITE 7. Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!

SARBATORI FERICITE 8. Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!

SARBATORI FERICITE 9. “Sărbători fericite! Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare sa vă aducă numai fericire în casă şi familie!”

SARBATORI FERICITE 10. ”Sărbători fericite! Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”

SARBATORI FERICITE BONUS: „Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

"Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!"