MENIU

SARBATORI FERICITE. Mesaje de Craciun pentru cei dragi. Alege un model

SARBATORI FERICITE. MESAJE DE CRĂCIUN. Dacă nu ai trimis încă un mesaj de Crăciun, acesta este momentul să o faci. Îți oferim puțină inspirație. Craciunul este un prilej de a ne bucura impreuna cu cei dragi de Nasterea Domnului, de a ii ajuta pe cei nevoiasi si de a transmite ganduri bune tuturor oamenilor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului. Alege sa aduci zambete si emotie pe chipurile persoanelor speciale din viata ta prin urarile de Craciun propuse de Kudika!

Sarbatori fericite. De Crăciun, Google a ales să ureze românilor Sărbători fericite printr-un doodle frumos colorat. O facem și noi și vă oferim puțină inspirație pentru mesajele pe care știm că trebuie să le trimiteți. 

MESAJE DE CRACIUN cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere stiind ca daca avem credinta drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri! 

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!  

Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

Din lumina Sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul tau. Sarbatori fericite!

Urări de Crăciun şi Anul Nou. 10 idei de mesaje pentru sărbători fericite

Sarbatori fericite: SMS DE CRACIUN - idei pentru cei dragi

Sms-ul de Craciun este cea mai usoara si cea mai ieftina modalitate de a transmite un gand bun tuturor celor dragi de sarbatori, mai ales in aceasta perioada, in care ploua cu oferte de sms-uri gratis.

Fie ca sunt scrise din suflet, fie ca sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toti ne bucuram cand telefonul ne anunta ca avem un mesaj nou.

Cel mai adesea optam sa trimitem mesaje haioase, mai ales prietenilor, sms-uri personalizate, pentru fiecare amic in parte.

Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje, semn ca ne amintim de toti cei dragi. Iata cateva exemple de mesaje SMS de Craciun si Sarbatori in general.

SARBATORI FERICITE. MESAJE DE CRĂCIUN HAIOASE

In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

SARBATORI FERICITE. MESAJE DE CRĂCIUN pentru cunoscuţi

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

SARBATORI FERICITE: Mesaje DE CRĂCIUN clasice

 1. Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!

  2. Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!

  3. Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora, cu ajutorul colindelor; să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii. Crăciun Fericit!

 4. Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

  5. Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!

  6. Credinta face orice posibil, speranta ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveţi pe toate! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!

MESAJE DE CRACIUN. SĂRBĂTORI FERICITE! Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări

SĂRBĂTORI FERICITE! MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai FRUMOASE mesaje de Crăciun pentru cei dragi

SĂRBĂTORI FERICITE! Mesaje de Crăciun: Idei pentru SMS isteţ

SARBATORI FERICITE. Cele mai originale mesaje de Crăciun

Sărbători Fericite! Top 10 mesaje de Sărbători, de trimis prin SMS

SARBATORI FERICITE. Mesaje de Craciun pentru iubita/iubitul tău

”Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara Sfanta de Craciun.”
”Hei, ce faci? Eu te intampin cu mult zambet si cu un pahar de vin, ca sa avem Craciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sarbatoare, cand mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o frumoasa cununa, pasnica si cu surprize, pline de multe reprize. Craciun Fericit!”
”Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!”
”Cel mai frumos lucru la acest Craciun este ca ma pot incalzi in bratele tale. Iti multumesc pentru ca ma faci fericita. Iti doresc din inima sarbatori fericite!”