MENIU

Şapte persoane, reţinute în urma unei bătăi în stradă, în centrul Reghinului. A fost nevoie intervenția trupelor speciale

Şapte persoane, reţinute în urma unei bătăi în stradă, în centrul Reghinului. A fost nevoie intervenția trupelor speciale

Şapte persoane au fost reţinute de către poliţiştii mureşeni, fiind acuzate că au participat la o bătaie care a avut loc pe stradă, în centrul municipiului Reghin. Scandalul, care a avut loc luni şi în timpul căruia participanţii şi-au distrus reciproc autoturismele, a încetat după intervenţia trupelor speciale ale Poliţiei.

Bătaia generală între două grupuri de persoane a avut loc luni, în jurul orei 11:00, chiar în centrul oraşului Reghin. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, dar şi echipaje de jandarmi.

Scandalagii au fost ridicaţi şi duşi la audieri. În urma audierilor, şapte persoane au fost reţinute, în cursul nopţii de luni spre marţi.

Este vorba despre şase bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 22 şi 44 de ani.

”Cercetările continuă în acest caz în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin”, transmite, marţi, Poliţia Judeţeană Mureş.

Mai multe articole despre:
retineri bataie reghin trupele speciale sas