MENIU

Şapte curse aeriene sunt afectate de ceaţă, la Cluj

Şapte curse aeriene sunt afectate de ceaţă, la Cluj

Alte şapte curse aeriene operate, marţi, pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj au fost afectate de ceaţă, unele fiind deviate sau întâziate, iar altele anulate, după ce în cursul dimineţii trei aeronave au înregistrat întârzieri şi au fost ulterior anulate.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj au declarat, marţi după-amiază, că, pe lângă cele trei curse aeriene din cursul dimineţii, alte şapte sunt afectate de ceaţă.

Astfel, este vorba despre cursele Wizz Air de la Charleroi şi Luton care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 11.40, respectiv 13.40, şi care au fost redirecţionate la Timişoara, cursa Tarom de la Viena, care era programată la ora 13.20 şi care a fost anulată, şi de o cursă Wizz Air de la Treviso, care trebuia să aterizeze la ora 16.05 şi care are întârziere.

De asemenea, a fost anulată cursa Tarom care trebuia să decoleze la ora 13.45 spre Bucureşti, iar alte două curse Wizz Air care ar fi trebuit să plece spre Roma la ora 14.15, respectiv spre Barcelona, la ora 16.25, au întârzieri.

Marţi dimineaţă, aveau întârzieri din cauza ceţii cursele Tarom care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca de la Bucureşti la orele 8.40 şi 9.05 şi cursa Tarom de Viena care trebuia să decoleze la ora 9.05. Cursa de Viena era operată cu aeronava care trebuia să sosească la ora 8.40 de la Bucureşti. Ulterior, aceste curse au fost anulate.

Mai multe articole despre:
Cluj aeroport ceaţă cluj ceaţă aeroport