MENIU

Cătălin Hideg ajunge astăzi în fața magistraților: săptămână de foc pentru denunțătorul generalilor. Zi cu miză uriașă

Cătălin Hideg, omul de afaceri care a detonat Statul Paralel/ Arhivă foto

Este o săptămână de foc pentru denunțătorul generalilor, Cătălin Hideg. Omul de afaceri este chemat în fața instanței pentru a-și salva firma pe care mafioții au vrut să o devalizeze. Actiunea are loc după ce statul paralel i-a declarat război denunțătorului principal al lui Coldea.

Este o saptamana de foc pentru denuntatorul generalilor, Catalin Hideg, care marti dimineata se afla in fata magistratilor de la Judecatoria Giurgiu. 

CULISELE STATULUI PARALEL. Cum sunt protejați securiștii. LIBER la consultanță după retragere. SCUT pentru oamenii sistemului

Vorbim de mai multe procese care se afla pe rolul instantei. Marti se va judecata ridicarea titlului executoriu pe care l-a inaintat avocatul Statului Paralel, Doru Traila, impotriva omului de afaceri Catalin Hideg, dar si impotriva companiei Sanimed, care va avea loc maine.

In continuare, Statul Paralel cere acel onorariu de 600.000 de euro pe calea instantei pe care omul de afaceri ar fi trebuit sa-i plateasca pentru a obtine o condamnare cu suspendare in dosarul sau de coruptie instrumentat de Parchetul European. 

Pensia uluitoare a lui Florian Coldea: cât încasează lunar fostul prim-adjunct al SRI

Mai mult decatat atat, Hideg spune ca acestia vor sa bage afacerea Sanimed in colaps. 

Acesta se afla marti dimineata in fata instantei alaturi de avocatii sai. Nu este exclus ca la Judecatoria Giurgiu sa apara si avocatul Doru Traila sau un reprezentat al acestuia si sa vedem o confruntarea in fata instantei intre Hideg si avocatii Statului Paralel. 

Coldea a rămas profesor la SNSPA. Ce le predă studenților profesorul inculpat al Statului Paralel?

Reamintim ca generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbrava, dar si avoctaul Doru Traila sunt pusi sub acuzare de DNA intr-un megadosar ce zguduie din temelii Statul Paralel. Vorbim despre 4 capete de acuzare in acest dosar, printre care constituirea unui grup infractional, santaj si luare de mita.