MENIU

Samsung isi face de cap! Galaxy W, cel mai mare “telefon” din lume

Samsung a lansat un telefon cu care speră să intre în Cartea Recordurilor. Nu este vorba de  Galaxy Mega 2, smartphone-ul de 7 inchi pe care îl anticipam sâmbătă, ci de un alt telefon, botezat Galaxy W, cu acelaşi ecran gigant, lansat special pentru piaţa sud-coreeană.

Dincolo de ecranul gigantic, cu rezolutia de 1280x720 pixeli, smartphone-ul Galaxy W prezinta un procesor quad-core de 1.2GHz, 1.5GB de RAM, 16GB spatiu de stocare, o camera de 8 megapixeli si o alta pentru selfie, de 2 MP, alaturi de o baterie de 3200 mAh si sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean, relatează GadgetReport.ro

 GalaxyW va costa 487 de dolari in Coreea de Sud (499,400 KRW) si va fi disponibil in alb, negru si rosu.

 Potrivit expertilor, lansarea Galaxy W este vazuta mai mult ca un test menit sa determine reactia consumatorilor. Nu este exclus ca, in functie de feedback-ul primit, sa urmeze lansarea Galaxy Mega 2, un smartphone cu ecran tot de 7 inchi, insa cu specificatii superioare.

 GadgetReport.ro relata, in weekend, despre acest telefon, ca ar putea avea un procesor quad-core la 1,7 Ghz, 2 GB de RAM si o camera de 16 MP.

 Mai multe detalii, cititi pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
lansare telefon Samsung GadgetReport.ro galaxy w