MENIU

Samsung Galaxy S6 se lansează marţi în România! Vezi preţurile şi detaliile

Samsung lansează oficial, marţi seară, în România, noul smartphone Galaxy S6. Cel mai spectaculos telefon construit vreodată de sud-coreeni este promovat drept gadgetul care definește stilul de viaţă.

„Samsung Galaxy S6 îți aduce acum un şir de experiențe care te poartă către stilul tău de mâine”, afirmă sud-coreenii în invitaţia oficială trimisă redacţiei. Preţul experienţei este unul pe măsură. Galaxy S6 este cel mai scump smartphone vândut de Samsung.

Lansarea oficială a noului smartphone va avea loc marţi, 17 martie, ora 18:00, iar cele mai interesante declaraţii le veţi vedea, bineînţeles, pe GadgetReport.ro.

Samsung Galaxy S6 are o grosime de 6,8mm, fiind mai subtire decat iPhone 6, si o greutate de 138 grame, iar Galaxy S6 Edge are un profil de 7mm si o greutate de 132 grame. Ecranele de 5,1 inchi, Super AMOLED, cu rezolutie QuadHD si 577 pixeli per inch, sunt protejate cu Gorilla Glass 4.

Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge ruleaza procesoare Samsung Exynos 7420 (64 biti) – octa-core (patru Cortex-A57  la 2,1GHz si patru nuclee Cortex-A53 la 1.5GHz), cu 3 GB de RAM (LPDDR4) si video Mali-T760.

Cele doua telefoane vin cu camere principale de 16MP (f1,9) cu IOS, AF si blit LED si HDR avansat, ce pot filma in 4K si care se descurca mult mai bine in conditii de luminozitate scazuta. Camere frontale, de selfie, au crescut la 5MP, dispun de HDR, autofocus si pot filma FullHD la 30fps.

 Detalii despre telefoane, preturi şi ofertele la care vor veni in România, aflaţi de pe GadgetReport.ro