MENIU

Samsung Galaxy S6 are o problemă majoră! Cel mai frumos smartphone ar putea fi un eșec

Conferinţa de lansare pentru Galaxy S6 poate fi considerată un succes după feedbackul presei de specialitate. Din păcate, telefonul se pare că nu e perfect.

Deşi aveau nevoie neapărat de un succes răsunător în piaţă, cei de la Samsung s-ar putea să fi făcut o greşeală la realizarea noului Galaxy S6. În teorie, mici probleme pot fi remediate prin actualizări de software, dar se pare că nu va fi cazul şi pentru situaţia neplăcută detaliată în clipul de mai jos.

Mai multe publicaţii din Coreea de Sud, printre care şi G for Games, au confirmat un defect hardware legat de panoul sensibil la atingere folosit în noul vârf de gamă al celor de la Samsung. Aparent, marginea telefonului nu preia atingerile pe care le faceţi cu degetul. În mod obişnuit, cea mai mare parte a interacţiunii voastre cu orice smartphone are loc spre mijlocul ecranului, dar, în foarte multe contexte, este frustrant să nu puteţi interacţiona cu elemente de interfaţă din marginea ecranului.

Pentru a înţelege mai bine despre ce este vorba, a fost creat scurt metrajul de mai jos. În cadrul acestuia, pe telefon este rulată o aplicaţie menită să ...

Vezi clipul video cu problema Samsung Galaxy S6








Mai multe articole despre:
Samsung probleme samsung galaxy s6