MENIU

S-a deschis competiția pentru cele mai haioase poze cu animale de anul acesta. Galerie Foto

S-a deschis competitia pentru cele mai haioase poze cu animale de anul acesta. Foto: ComedyWildlife

S-a dat startul competiției anuale care aduce împreună cele mai haioase momente surprinse de aparatele de fotografiat ale talentelor din întreaga lume – Premiile Comedy Wildlife Photography! Anul acesta, concursul promite să ne ofere o serie de imagini care nu doar că ne vor amuza, dar ne vor și aduce mai aproape de fascinanta lume a animalelor.

Dacă ești un iubitor de animale și ai zâmbit vreodată la o poză cu un câine cu o expresie hilară sau la un pisoi într-o poziție caraghioasă, acest concurs îți este dedicat!

Galeria de anul acesta reunește cele mai inedite și amuzante poze cu animalele care ne demonstrează, într-un mod adorabil, că umorul nu cunoaște bariere, iar natura ne oferă momente de neuitat.

Întrecerea din acest an promite să fie mai plină de viață ca niciodată!

Concurenți din colțuri îndepărtate ale lumii au trimis imagini deosebite, surprindând interacțiuni amuzante între diferite specii, momente de joacă neașteptate și chiar situații în care animalele se găsesc în cele mai neobișnuite ipostaze. 

Într-o lume unde stresul și provocările sunt mereu prezente, competiția Comedy Wildlife Photography Awards ne reamintește să privim dincolo de problemele cotidiene și să ne bucurăm de acele lucruri simple ce ne fac viața mai frumoasă.

Iar animalele sunt maeștri în a ne face să zâmbim.

Grăsmile care ne fac mai deștepți. Legătura dintre ce mâncăm și cum ne comportăm, analizată de nutriționista Mihaela Bilic

Fiecare fotografie ne spune o poveste, iar umorul acestora ne unește în aprecierea creativității și ingeniozității naturii.

Pentru cei care doresc să își aducă contribuiția la această galerie a râsului, înscrierea este deschisă! Fotografi de toate nivelurile sunt încurajați să trimită cele mai amuzante poze cu prietenii lor necuvântători.

Găsirea unui moment haios poate fi chiar la un click distanță, așa că nu ezita să îți pui la încercare abilitățile fotografice și să faci pe toată lumea să zâmbească!

Premiile Comedy Wildlife Photography Awards au fost lansate în 2015 de Paul Joynson-Hicks MBE și Tom Sullam pentru a crea o competiție axată pe latura optimistă și plină de umor a fotografiilor cu animale sălbatice, asumând în același timp un rol esențial în promovarea conservării faunei sălbatice.

Un animal originar din Australia a fost găsit într-o gospodărie din Iași. Polițiștii au rămas uimiți

Mai multe articole despre: