MENIU

S-a aruncat de la etajul 10, în piscină. Detalii șocante despre tânărul care s-ar fi sinucis la Mamaia. I se spunea "Hackerul"

Bărbatul avea 34 de ani și lucra in IT

Ies la iveală detalii bizare despre bărbatul care s-a aruncat de la etajul 10 al unui hotel de lux din Mamaia. Potrivit unor surse din interior, acesta ar fi căzut în piscină. Tânărul era un client mai vechi și era considerat excentric de către personal, pentru că avea o serie de tabieturi.

Conform unor surse din cadrul Hotelului Parc, ar fi vorba de o persoană care a fost cazată anterior la hotel, care s-ar fi întors la locație după ce ar fi părăsit cazarea pentru a recurge la gestul extrem, scrie Ziua de Constanța.
 
Potrivit surselor publicației, bărbatul ar fi IT-ist și i se spunea, în cercul restrâns „Hackerul”. Era născut în anul 1989 și locuia în București. Acesta ar fi revenit în noaptea de luni spre marți, în incinta hotelului, ar fi urcat la etajul 10 și s-a aruncat pe geam, în zona piscinei.

Aceleași surse au indicat un comportament bizar al bărbatului, susținând că a mai venit și anul trecut și că obișnuia să comande cartofi, pe care îi consuma la aceeași masă, în același loc.

La fața locului au intervenit, în jurul orei 03:00, pompierii ISU Dobrogea cu un SMURD B2 Mamaia și cu un SMURD C Palas, însă bărbatul de 35 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul.

Mai multe articole despre:
tanar mort mamaia hotel parc hackerul sinucidere