MENIU

S-a întâmplat după 40 de minute la petrecerea de nuntă: "Mă frecam la ochi, nu îmi venea să cred!"

Nuntă cu două mirese la Sibiu

Două mese ale mirilor, în același restaurant și două mirese pe ringul de dans. S-a întâmplat nu de mult la Sibiu, când doi tineri care și-au organizat nunta la restaurantul s-au văzut "dublați" de o altă pereche, în același local.

Mirii au dat acontul pentru sala de nunți încă de la începutul anului. O nuntă restrânsă, de 50 de persoane.

Cu doar trei zile înainte de cel mai important eveniment festiv din viața lor au primit un telefon de la reprezentanții restaurantului, care le-au oferit două alternative: fie să accepte ca o parte dintre mesele din local să rămână "la liber", adică să fie disponibile pentru clienții de ocazie, fie ca petrecerea să includă încă un eveniment.

"Ni s-a spus, iniţial, că e vorba de o cununie care a avut loc cu ceva timp înainte, iar acum nu se ţine decât o masă mică pentru familie, ceva de genul 15 persoane. O oră, două, după care rămânem singuri. Decât să fie un du-te vino continuu, cu mesele la liber, am zis că mai bine aşa", spune Andreea.

La 40 de minute după ce au ajuns la restaurant, invitaţii au avut o surpriză de proporţii: "după nici 40 minute (ştiu după vornicul care a zis o rugăciune pentru deschiderea mesei) a apărut... o altă nuntă! Da, exact! o altă mireasă şi un alt mire împreună cu alaiul lor... mă frecam la ochi, nu îmi venea să cred...", scrie o prietenă a cuplului.

"Eu poate nici nu aş fi pus aşa la suflet, dacă doamna cealaltă nu ar fi fost îmbrăcată tot în mireasă. Vă daţi seama cum e, în ziua nunţii tale, să fie încă o mireasă în acelaşi local. Eu am încercat să întreţin atmosfera toată seara, pentru invitaţii mei, dar toţi se întrebau ce se întâmplă, cum se poate aşa ceva", a spus Andreea, mireasa.

Mai multe articole despre:
petrecere nuntă căsătorie local