MENIU

S-a înscris în ISIS, dar a renunţat imediat! Scenele de groază şi teroarea împrăştiată l-au îngrozit

Un membru ISIS a povestit îngrozit că a părăsit gruparea jihadistă, după ce a văzut cum o fată de 15 ani era violată cu bestialitate. Nizar a povestit şi despre centrele de detenţie ISIS. 

Bărbatul a decis să părăsească gruparea teroristă după ce a fost martorul unei scene violente, în care o tânără de 15 ani a fost lovitu cu bestialitatea, violată, apoi a fost lăsată să moară în celula sa.

Bărbatul a povestiti că în viziunea membrilor Statului Islamic "captivii sunt captivi, faci ce vrei cu ei". Nizar a fost îngrozit când a văzut cum sute de tinere erau agresate şi violate zilnic de militanţii ISIS. Unele dintre ele erau obligate să se căsătorească cu străini, iar dacă refuzau, erau executate în cele mai crunte moduri.

Tânărul s-a alăturat grupării ISIS, după ce oraşul său din Siria a fost cucerit de către aceştia. A fost pus paznic la un centru de detenţie, unde a văzut ce grozăvii se întâmplau acolo. A reuşit să fugă şi să se alăture familiei sale, stabilită acum în Turcia, scrie Dailymail.

Mai multe articole despre:
ISIS militanti ISIS sclave isis