MENIU

S-a dus la salon să se machieze pentru nuntă. La final a avut un ŞOC: "Arătam ca un clovn!"

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută după ce s-a dus la un salon de înfrumuseţare.

Steph O’Shea câştigase un voucher la un salon de înfrumuseţare, aşa că în ziua în care trebuia să meargă la nunta unei prietene a decis să-l folosească. Şi-a făcut o programare, dar când a ajuns acolo, surpriză! Makeup artist-ul care trebuia să o macheze nu venise în ziua aceea la serviciu, aşa că a fost "preluată" de un coleg al acesteia.

Tânărul se pare că nu avea prea multă experienţă, aşa că rezultatul a fost de-a dreptul ridicol.

"Am fost şocată. Când am plecat de acolo şi m-am văzut în oglindă m-am simţit umilită de faptul că am apărut aşa în faţa altor persoane. Cred că una dintre colegele lui ar fi trebuit să intervină, dar ele pur şi simplu veneau din când în când şi se uitau, apoi plecau. Am crezut iniţial că se uită pentru că el face ceva grozav. Am cerut un machiaj tip smokey-eyes, dar în final arătam ca un clovn", a povestit Steph, pentru The Sun.

Aşadar, în cele din urmă, femeia şi-a şters machiajul şi şi l-a refăcut singură, acasă.

În urma plâgerii lui Steph, reprezentanţii salonului respectiv şi-au cerut scuze şi i-au oferit un nou voucher în valoare de 50 de lire.