MENIU

S-a apropiat de o maşină care se afla pe malul apei. A fost îngrozit ce a descoperit în interior

A vrut să se sinucidă în propria maşină. Ce a urmat e incredibil

Un bărbat de 48 de ani a vrut să-şi pună capăt zilelor, sâmbătă, montând un cablu flexibil pe țeava de eşapament a maşinii sale.

A vrut să-şi pună capăt zilelor ca-n filme. Totul s-a întâmplat sâmbătă în Arad. Un bărbat de 48 de ani a condus până pe malul Mureşului maşina sa (un Opel Corsa), iar la piciorul podului care face legătura între Subcetate şi Micălaca s-a oprit. A montat un cablu flexibil care să facă legătura între țeava de eşapament a maşinii şi interiorul acesteia, prin portbagaj, a lăsat motorul pornit şi a aşteptat să moară intoxicat de gazele vehiculului său.

A avut însă noroc: a fost descoperit de un pescar, pe malul Mureşului. Acesta a văzut maşina pornită şi interiorul ei plin de fum, aşa că a sunat de urgenţă la 112, iar cei care au intervenit l-au găsit pe bărbat în stare de inconştienţă şi l-au transportat la spital. Nu înainte ca cei de la SMURD să-i acorde primul ajutor: se pare că bărbatul era deja în stop cardio-respirator și a fost resuscitat de medicii de pe SMURD, scrie aradon.ro.

Mai multe articole despre:
Arad maşină sinucidere