MENIU

Rona Hartner: Noi, românii, suntem predispuși la cancere multiple de la Cernobîl - Ce spune artista despre droguri

Rona Hartner duce cu greu lupta cu boala necruțătoare. Artista a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre problemele cu care se confruntă și spune că a făcut cancer din cauza radiațiilor accidentului nuclear de la Cernobîl, de acum 37 de ani. Totuși, ea susține că nu își pierde speranța și are încredere în Dumnezeu că totul va fi bine. 

 

Rona Hartner a făcut declarații cutremurătoare despre tratamentul pe care îl urmează pentru a învinge cancerul, cu care a fost diagnosticată a doua oară.

„Am avut zile în care mi-au dat câte cinci pastile de morfină. Durerile sunt diferite iar eu am metastaze pe creier care sunt dureroase și am cancer de plămâni fără să fumez.

Este din cauza Cernobîlului.

Noi, românii, suntem predispuși la cancere multiple de la Cernobîl”, a susținut Rona Hartner într-o declarație dată în exclusivitate Realitatea PLUS.

Actrița Rona Hartner, mărturisiri cutremurătoare: Am cancer de fumător, în corp de nefumător

Mai mult, Rona Hartner a tras și un semnal de alarmă! Aceasta a declarat că, deși a trecut prin multe momente grele, nu s-a gândit niciodată să se drogheze.

„Am 35 de meserie pe scenă și nu m-am drogat niciodată

N-ai nevoie de droguri ca să te distrezi și să faci ceva din viața ta. Și uitați că am boli care mă obligă să iau morfină la care nu voiam să am acces”, a adăugat Rona Hartner.

Rona Hartner, diagnosticată din nou cu cancer - Mesaj despre lupta contracronometru dusă de artistă pentru viață

Diagnosticată cu cancer la colon și la ficat în 2019, Rona Hartner s-a vindecat un an mai târziu. Acum, însă, patru ani mai târziu, boala a recidivat. Artista are cancer în ultimul stadiu, cu metastaze pe creier. 

Rona Hartner a dezvăluit la jumătatea lunii iulie că a fost din nou diagnosticată cu cancer.

Rona Hartner a mărturisit, într-un postare video pe pagina personală de Facebook, că, în urma unui control medical, a aflat că are cancer pulmonar, în stadiul patru, cu metastaze la creier.

„Diagnosticul ăsta mi-a dat mult de meditat. Săptămâna trecută am făcut biopsie. Aflu ce este pe 27 iulie. O să fac tot ce spun doctorii, toate tratamentele. Știu că Dumnezeu mă iubește, e alături de fiecare dintre noi”, declara Rona Hartner, vizibil marcată de suferință, într-un mesaj video pe pagina sa de Facebook.

„Am aflat că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni cu niște metastaze la creier. Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Nu știu ce desfășurare va avea. Se comportă cam agresiv!”, a povestit atunci artista, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Artista a mai fost diagnosticată cu cancer de colon și de ficat, în anul 2019. Atunci, după tratamente îndelungate a reușit să se vindece.

„Vreau să vă rog pe această cale să nu vă fie frică să vă duceți la doctor când vă simțiți rău. Pentru că poate fi mai rău decât ce pare”, declara atunci Rona Hartner.