MENIU

Romina Gingașu, soția cu 50 de ani mai tânără a lui Pierro Ferarri, vrea să închidă gurile rele: "Nu-s cu el pentru bani, sutele de milioane sunt ale lui"

Romina Gingașu și Pierro Ferarri. Foto: Profimedia

Romina Gingașu, soția legendarului Pierro Ferrari, este o femeie cunoscută pentru personalitatea sa puternică, dar și eleganța și rafinamentul în alegerea vestimentației sale. Pe de altă parte, multe dintre gurile rele au vorbit despre diferența mare de vârstă dintre ea și soțul său. De aceea, în cel mai recent interviu, Romina a dorit să pună capăt speculațiilor în ceea ce privește un motiv pecuniar ascuns în spatele căsniciei sale.

Diferența de vârstă dintre Romina Gingașu și Pierro Ferari este de aproape 50 de ani. Cu toate acestea, ea nu a ales să-și schimbe numele de familie după căsătorie pentru că acesta este o marcă înregistrată. În cadrul unui podcast, Romina a fost întrebată care este opinia ei cu privire la zvonurile conform cărora ar fi alături de Ferrari doar pentru bani.

Cătălin Măruță: Ai simțit chestia asta ca o problemă, sau ai simțit că oamenii din jurul tău se gândesc la lucrul ăsta sau îți spun?
 
Romina Gingașu: Niciodată! Pentru că eu îl reprezint pe el și el mă susține pe mine 100%. În primul rând, între noi este un parteneriat extrem de puternic. Noi suntem parteneri acasă, suntem parteneri în decizii și niciodată... Vrei să vorbim despre standard social?
 
Cătălin Măruță: Lumea zice sigur, el e mult mai mare decât ea, că are sute de milioane de euro. Știi că oamenii asta spun prima oară, fără să se gândească că oamenii ăia sunt fericiți sau poate chiar s-au îndrăgostit, știi?
 
Rică Răducanu își spune oful pentru că nu a fost invitat la nunta lui Ianis Hagi: „S-or fi gândit că trebuie să ne dea băutură și mâncare gratis”
 
Romina Gingașu: Hai să-ți spun... Suntem aici, relaxați, la podcast. Poate să aibă miliarde de euro, nu vor fi niciodată ale mele și ale nici unei alte soții sau neveste. Sunt ale lui, ale familiei lui și el decide ce face cu ele. Eu știu foarte bine ce am și ce nu am și sunt ok. Nu sunt cu el pentru sutele de milioane pentru că hai să ne înțelegem de la început, nu vor fi ale mele. 
 
Cătălin Măruță: Nici dacă ți le lasă el moștenire?
 
Romina Gingașu: Nu vreau să avem discuția asta. Nici eu cu el n-o am și este fix decizia lui. 

Romina Gingașu nici măcar nu îi poartă numele soțului

Chiar dacă Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au căsătorit în anul 2021, se pare că românca a decis să nu îi poarte numele soțului ei.

„Nu sunt în buletin Ferrari, eu sunt Romina Gingașu. Nu am luat numele de Ferrari. Pentru ca este marcă înregistrată și a fost decizia mea, altfel nu aș fi putut să fac nimic în viața mea după.”, a spus românca în cadrul unui interviu mai vechi

Piero Ferrari este moștenitorul imperiului Ferrari încă din 1988, când tatăl lui, Enzo Ferrari s-a stins din viață. El are o avere estimată la aproximativ 9 miliarde de dolari și se declară profund îndrăgostit de țara noastră, pe care o vizitează constant, alături de soția lui. 

Floarea din România pe care nu ai voie să o rupi sau să o tai. Poți primi o amendă usturătoare, de mii de lei