MENIU

Românul care s-a dat de gol pe Facebook a avut parte de surpriza vieții! Polițiștii i-au bătut imediat la ușă

Un live pe Facebook a dus la trimiterea în judecată a unui bărbat din Alba pentru infracțiunea de „nerespectare a regimului armelor și munițiilor”. În timpul transmisiunii, bărbatul s-a filmat în propria locuință, având în mână o armă dotată cu o lunetă. Această acțiune a atras atenția polițiștilor, care au început imediat o anchetă.

Facebook l-a dat de gol pe bărbat

În urma vizionării live-ului, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul bărbatului. Acestea au dus la descoperirea a mai multor cartușe letale, precum și a unei arme artizanale. Printre munițiile confiscate s-au numărat șase cartușe de calibru 12 mm, dintre care trei inscripționate „Rottweil SPECIAL 36” de la marca „Rottweil Germany”, două inscripționate „THRILL SHOCK” de la marca „Bascheri & Pellagri”, și unul inscripționat „Palletoni” de la marca „Cheddite”.

Magistrații au notat că aceste cartușe constituie muniție pentru arme de foc letale cu țeavă lisă, având calibru de 12 mm. Pe lângă acestea, anchetatorii au confiscat și o armă de tip airsoft, pe care ulterior i-au returnat-o.

Bărbatul va fi acum judecat pentru infracțiunea de nerespectare a regimului armelor și munițiilor. Deși magistrații au întocmit dosarul, termenul de judecată nu a fost încă stabilit.