MENIU

Românii se dau PREMIUM: Iată telefonul în EDIȚIE LIMITATĂ care poate depăși Samsung sau LG!

Allview lansează varianta mini a smartphone-ului X1 Xtreme și îl va oferi în ediție limitată. Compania se laudă cu un smartphone mini doar în dimensiuni, căci dotările sunt dintre cele bune.

Allview X1 Xtreme mini are un ecran de 4,7 inci full HD, procesor Qualcomm cu patru nuclee la 2,5 GHz, memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 16GB, are camere de 16 megapixeli și 4MP, iar carcasa din aluminiu poate fi personalizată de către cumpărători, serviciu oferit gratuit de către Allview. La cum se prezintă acest smartphone Allview, este o alternativă mai bună la Samsung S5 mini sau LG G2 mini, ba chiar ar depăși și HTC One mini 2.

X1 Xtreme mini este un smartphone în ediție limitată, lansat cu ocazia împlinirii a 10 ani Allview. Acesta atrage atenția atât prin designul reușit cât și prin performanța datorată componentelor de top, fiind dedicat persoanelor care își doresc un smartphone de dimensiuni mai mici și caracteristici de ultima oră“, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Află totul despre noul smartphone de la Playtech

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
români smartphone Allview allview x1 xtreme mini