MENIU

Românii au talent, semifinala 5: Cine merge în marea finală

Românii au talent, semifinala 5: Cine merge în marea finală

Românii au talent. La finalul unei seri cu muzică, dans la bară şi momente de magie au rămas în cursa pentru marea finală 3 concurenţi din cei 12 candidaţi la premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro de la "Românii au talent", semifinala 5. Doi dintre ei au fost aleşi prin votul telespectatorilor, iar al treilea s-a decis la masa juriului.

Românii au talent. În ediţia de vineri (6 iunie) s-au calificat Bogdan Dumitraşcu, trupa Kid-A şi dansatoarea care s-a tăvălit în făină la preselecţii, Yeva Shiyanova, aleasă de juriu. Aceasta din urmă a trăit mari emoţii căci juraţii au avut o misiune extrem de grea. Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şio Bebe Cotimanis au avut de ales între ea şi Alexandru Marian, potrivit click.ro.

Bogdan Dumitraşcu a uimit juraţii la preselecţii cu vocea sa incredibilă. A fost instalator şi zugrav, dar vineri a urcat pe scenă pentru un nou moment plin de emoţie, în care şi-a demonstrat încă o dată calităţile. Deşi din cauza emoţiilor, nu s-a ridicat la nivelul aşteoptărilor juraţilor şi a fost criticat de Andra că a falsat, el a reuşit să fie preferatul publicului. Recuzita, dar şi elementele grafice de excepţie l-au ajuta pe Bogdan să fie la înălţime.

Românii au Talent. Anunţul de ultim moment făcut de Mihaela Rădulescu