MENIU

"România trebuie să se retragă de la Eurovision" - Viorica Dăncilă, opinie radicală după scandalul de la concursul muzical

Eurovision

Viorica Dăncilă a vobrit la Realitatea PLUS despre situația economică prin care trece România în acest moment, însă a punctat și scandalul momentului de la Eurovision care pare că a luat o turnură geo-politică. Dăncilă e de părere că România a fost nedreptățită și ar trebui să se retragă de la următoarele ediții ale concursului.

"Vorbim despre muzică, un concurs în care trebuie să câștige cel mai bun. Poziția României a fost ignorată, acest lucru nu trebuie trecut cu vederea. Trebuie să luăm o decizie care să arate că avem demnitate și trebuie să ne retragem din acest concurs. Am văzut prestația României și Republicii Moldova. Eu nu spun că Ucraina nu a fost poate cel mai bun concurent dar trebuie lăsată fiecare țară să își exprime punctul de vedere. Nu mai trebuie să participăm la acest concurs până când lucrurile nu vor fi corecte și România va fi respectată.

Nu este normal să nu se țină cont de poziția unei țări, chiar dacă vorbim despre muzică. Noi trebuie să arătăm că și noi, și România are demnitate", a explicat Viorica Dăncilă la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
eurovision viorica dancila