MENIU

Emisiunea "România 2019", cu Cozmin Guşă moderator, s-a bucurat de succes încă de la prima ediţie

<p>Cozmin Gușă</p>

Emisiunea "România 2019" a înregistrat și două puncte de rainting la prima ediție. Minutele de aur au fost la orele 22 şi 45 de minute, respectiv 23 și 24 de minute. În acele momente discuțiile vizau problemele din sport și situația capitalului autohton. 

"Stimaţi telespectatori, ăsta e platoul, aceştia sunt invitaţii şi începem o emisiune care sper să vă acapareze în cursul acestui an", a spus Cozmin Guşă în startul ediţiei de vineri seară.

Emisiunea moderată de Cozmin Guşă s-a bucurat de succes încă de la prima ediţie. Telespectatorii Realitatea Tv au urmărit cu interes dezbaterile din platou despre prestaţia preşedinţilor de după Revoluţie, despre problemele din justiţie, dar și despre situaţia capitalului autohton. Primul vârf al audienței s-a înregistrat la ora 22:45. Până la ora 24.00, Cozmin Guşă, împreună cu invitaţii săi au reuşit să capteze atenţia publicului mai mult ca oricând întrucât emisiunea a ajuns chiar lider de audienţă pe posturile de ştiri. De altfel, în toate cele trei ore şi jumătate, talk show-ul a înregistrat cote de piaţă peste aşteptări fiind foarte aproape de rivalele Antena 3 şi România TV.

Telespectatorii au stat alături de Realitatea TV până la finalul emisiunii. Invitaţii lui Cozmin Guşă au dezbătut subiecte de interes public.

Audienţe "România 2019":

ORA 22.00 - 23.00:

Realitatea Tv - 1,6 rtg( 2,00 rtg - ora 22.45)
B1tv - 0,9 rtg
Digi24- 1,0 rtg

ORA 23.00 - 24.00:

Realitatea Tv - 1,7 rtg ( 2,00 rtg - ora 23.47)
Digi24 - 0,8 rtg
B1tv- 0,6 rtg

Cozmin Guşă a declarat, încă din prima ediţie, că emisiunea pe care o moderează îşi propune să vorbească despre România. 

"Vorbim despre România. Această Românie care n-o duce bine. Săptămâna viitoare, joi, ne vom afla la Timişoara, vineri la Arad, sâmbătă la Oradea, de unde oameni care trăiesc, muncesc şi gândesc acolo vorbesc despre România. (...) Asta e România care ne preocupă, este doar o fotografie a momentului, aşa cum e ea".

Ora de difuzare a emisiuniii este 20:30.

Mai multe articole despre:
audienţe romania 2019