MENIU

Româncă moartă în Italia după ce a căzut de la ultimul etaj al unui bloc. Anchetatorii iau in calcul ipoteza unei crime - VIDEO

Sursa foto: Pixabay

Un caz înfiorător vine din Italia. O româncă a căzut de la ultimul etaj al unui bloc din orașul Genova. Tragedia s-a petrecut într-o locuință situată la ultimul etaj al unei clădiri din regiunea Liguria.

Este posibil ca femeia să fi fost ucisă, iar soțul victimei, precum și o altă femeie care locuia împreună cu ei, sunt interogați în aceste ore de polițiști, potrivit ziarului local Primo Canale

Conform sursei citate, există posibilitate ca decesul victimei să fi survenit în urma unor certuri aprinse între femeie și una dintre celelalte două persoane din apartament.

Scena s-ar fi petrecut în bucătăria locuinței, unde românca de 48 de ani ar fi fost împinsă și s-ar fi lovit puternic cu capul de ceva.

La fața locului a fost solicitată inițial o ambulanță, dar paramedicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul și au solicitat apoi intervenția forțelor de ordine.

Ulterior, în apartamentul în care s-a petrecut tragedia, au ajuns atât agenții de la Polizia di Stato și specialiștii de la criminalistică, precum și procuroarea de serviciu, Gabriella Marino, care va conduce ancheta.

Anchetatorii suspectează că este vorba despre o omucidere din culpă, dar momentan acestea sunt doar ipoteze și se așteaptă finalizarea anchetei.

Mai multe articole despre:
italia romanca moarta italia