MENIU

Româncă aflată la muncă în Italia, acuzată că s-a îmbătat şi apoi a făcut ceva îngrozitor

O româncă în vârstă de 50 de ani, aflată la muncă în Assisi, Italia, a fost denunţată pentru abandon şi vătămare corporală a unei persoane invalide.

Femeia fusese angajată ca îngrijitoare a unei bătrâne în vârstă de 85 de ani, imobilizată într-un scaun cu rotile. Totul a decurs absolut normal până de curând, când fiul bătrânei a găsit pe telefonul său mobil mai multe apeluri nepreluate de la româncă.

Bărbatul a sunat înapoi pentru a afla ce s-a întâmplat, dar, spre surprinderea lui, femeia a spus că totul este în regulă. Cu toate acestea, îngrijorat, italianul a decis să meargă, împreună cu soţia lui, să-şi viziteze mama.

Când au ajuns la locuinţa acestuia, bătrâna era întinsă pe jos, iar îngrijitoarea era beată, vorbea incoerent şi nu reuşea să se ţină pe picioare, scrie gazetaromanceasca.com.

Mai mult, românca s-a înfuriat din caua vizitei neanunţate şi s-a năpustit asupra celor doi doţi, lovindu-i cu pumnii. Conflictul a fost aplanat abia după ce un vecin a cerut ajutorul poliţiştilor.

Potrivit sursei citate, bătrâna şi nora sa au avut nevoie de 5, respectiv 8 zile de îngrijiri medicale. Românca a fost concediată şi denunţată pentru abandon şi vătămare corporală a unei persoane invalide.