MENIU

Român agresat de o bandă de hoți, tot români, pe peronul metroului din Paris - VIDEO

Sursa foto: Pixabay

Un bărbat a fost agresat de o bandă de hoți români chiar în fața călătorilor de pe peronul metroului din Paris. În imagini se observă că martorii nu au intervenit pentru a-i opri pe agresori. 

Bărbatul a reușit să surprindă momentul în care hoții vin spre el și încep să îl agreseze. Furioși că sunt filmați, aceștia încep să vorbească în română.

Mai mult decât atât, aceștia se încurajează unul pe altul să lovească victima și mai tare. În cele din urmă, indivizii au fugit.

Ulterior, victima a strigat către martori că au asistat la agresuiune și nu au intervenit. 

Bărbatul vizat explică ulterior că tinerii din imagini ar fi hoți de buzunar care acționează în voie, zi de zi, în metroul din Paris, fără ca nimeni să ia măsuri. De altfel, el le reproșează trecătorilor că nu au intervenit pentru a-l apăra.

„Ați văzut romii? Sunt hoți de buzunare! Sunt aici în fiecare dimineață, iar voi nu faceți nimic! Nu faceți nimic! În fiecare dimineață sunt aici și va fură lucruri din buzunare. Dar sunteți prea lași să faceți ceva! Toată lumea va vedea cât sunteți de lași. Francezii sunt ca oile. Romii m-au lovit și niciunul nu a mișcat”, spune autorul filmării.

Mai multe articole despre:
roman agresat paris furt metrou paris