MENIU

Roexitul face deliciul presei britanice: "România, invitată să o ia pe drumul UK"

Dragomir, preluat de presa britanică

Presa tabloidă din Marea Britanie a preluat in extenso noul scandal din interiorul UE care are în centru România și subliniază faptul că la București apar tot mai multe voci care contestă presiunea pusă de Bruxelles.

România ar trebui să meargă pe calea deschisă de Marea Britanie și să rupă legăturile cu UE, este esența mesajului transmis de un "fost spion" de la București, scrie cotidianul Express.co.uk, făcând referire la manifestul de pe Facebook al lui Daniel Dragomir, ex-ofițer SRI, inculpat în dosarul Black Cube.

Publicația britanică amintește de mesajul unui fost ministru din Polonia, Radoslaw Sikorski, care a prezis că tot mai multe țări din UE vor vota pentru ieșirea din comunitatea europeană, după modelul UK.

Dragomir a trecut în revistă toate motivele de "nemulțumire" față de Europa pe care și liderii PSD-ALDE le-au repetat cu diverse ocazii: taxele mici plătite de multinaționale,exploatarea resurselor de către străini, lecțiile care vin de la Bruxelles.

"A cam venit vremea să ne gândim serios la ce este bine și pentru România. Că pentru salariile și beneficiile domnului Timmermans ne-am cam umilit destul. Nu credeți că ne-ați furat destul ca să ne mai dați și lecții?

Terenurile noastre sunt bune, resursele noastre sunt bune, banii noștri sunt buni, românii pe care îi exploatați afară vă sunt de folos, noi însă vă cam deranjăm...A cam venit vremea să ne gândim serios la ce este bine și pentru România", spune fostul ofițer SRI, fondator al mișcării politice 3.0.

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir cere ca România să iasă din UE

Alte state din UE care au intrat în coliziune cu politica Bruxelles-ului sunt Polonia și Ungaria, amintește publicația britanică.

Mai multe articole despre:
Daniel Dragomir roexit