MENIU

Dezvăluiri din culisele "House of Cards". Reuşita actriţei Robin Wright

Actrița Robin Wright s-a luptat să primească același salariu ca și partenerul ei din serialul "House of Cards", Kevin Spacey, relatează miercuri 7sur7.be.

"Există puține filme sau seriale în care bărbatul, figura patriarhală, și femeia sunt egali. În House of Cards sunt", a afirmat actrița de 50 de ani în Huffington Post. În al doilea sezon al serialului, Kevin Spacey câștiga 500.000 de dolari pe episod, așa că Wright a cerut aceeași sumă. "La un moment dat am văzut statistici care arătau că personajul Claire era mai popular decât personajul Frank. Prin urmare am profitat de ocazie și le-am spus: Vreau să fiu plătită ca și Kevin, ați face bine să îmi măriți salariul, altfel fac totul public", a spus Robin Wright.

Și a mers. "În cazul serialului House of Cards, fiindcă lucram în permanență, mi-am putut impune propriul salariu. Dacă nu te impui prin notorietate și prezență, ieși din joc și ajungi actriță de categoria B. Nu mai sprijini box office-ul", a adăugat ea.

"La un moment dat am făcut o pauză în carieră. Nicole Kidman și Cate Blanchett au făcut câte patru filme în anul în care mi-am crescut copiii. Acum, la 50 de ani, simt oarecum că m-am întors", a încheiat Robin Wright, citată de 7sur7.be.

Mai multe articole despre:
0 salariu Robin Wright diferenţă salarială